Magie și Culoare by Fantasmagia @ Cinema Mărăști

By Dan | Evenimente :) serioase

Apr 22

Echipa Fantasmagia prezintă un nou spectacol pentru copii: Magie și Culoare.

Este un spectacol nemaivăzut în Cluj-Napoca, ce vorbesc, un spectacol nemaivăzut în România! Un spectacol colorat, plin de magie și momente amuzante. Magie și Culoare este un spectacol special conceput pentru cei mici care stârnește hotote de râs și umire pe fețele tuturor copiilor.

În cadrul spectacolului vă veți întâlni cu cele mai iubite personaje ale Fantasmagiei: magicianul Cristian Gună, clovnul Copăcel. Ba chiar au venit direct de la Disney, îndrăgitele personaje Minnie și Mikey pentru a vă duce într-o lume cu adevărat magică!

Spectacol durează 60 minute și este unul 100% interactiv în care toți copiii vor participa, în mod direct sau indirect. În acest spectacol colorat magicianul Cristian Gună le va da puteri magice copiilor. Împreună vor face o mulțime de lucruri inexplicabile: apariții, dispariții și levitații de obiecte, chiar și apariții de iepurași adevărați.

Magie și Culoare by Fantasmagia

👪 Spectacol pentru întreaga familie (3+)
🗓️ Vineri, 26 mai 2017, ora 17:00
🏰 Cinema Mărăști, Cluj-Napoca
🎫 Intrarea liberă

🎁 Cei care se înscriu online vor primi un cadou 🎁

The form you are trying to view has been unpublished.

Cristian Gună este un tânăr magician care practică arta magiei de la o vârstă foarte fragedă. La numai 14 ani și-a descoperit această pasiune. Născut și crescut în București, în vară anului 2015, acesta hotărăște să se mute în Cluj Napoca pentru a încânta și publicul transilvănean cu micile “miracole” pe care acesta le izbutește.

Clovnul Copăcel este unul dintre cele mai iubite personaje ale Fantasmagiei, cunoscut din parcul central, de la petreceri, și de la evenimentele unde a fost prezent.Colorat și mereu pus pe șotii, clovnul Copăcel a stârnit întotdeauna zâmbete și s-a împrietenit cu toată lumea.

Magie și Culoare

Spectacolul se desfășoară sub umbrela Zilele Clujului 2017 și face parte din acțiunile de promovare a celui mai mare festival din România dedicat întregi familii, LollyBoom. Este un spectacol conceput și pus în scenă de către echipa Fantasmagia.

Follow

About the Author

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook, Blog

Leave a Comment:

(2) comments

[…] Ce mai faceți? Ați fost vineri la Cinema Mărăști, la spectacolul “Magie și Culoare” by Fantasmagia? Dacă nu, vă spun că ați ratat o distracție pe […]

Reply

[…] Clovnul Copăcel și te invit la spectacolul caritabil „Magie și Culoare by Fantasmagia”. Va veni și magicianul Cristian Gună. Va face niste trucuri care te vor lăsa cu gura […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: