Magie și culoare @ Cinema Mărăști

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

May 29
Magie si Culoare la Cinema Marasti

Salutare! Ce mai faceți? Ați fost vineri la Cinema Mărăști, la spectacolul “Magie și Culoare” by Fantasmagia? Dacă nu, vă spun că ați ratat o distracție pe cinste.

Magie si Culoare la Cinema Marasti

Să vă povestesc puțin cam ce s-a întâmplat. Eu, împreună cu prietenul meu clovnul Copăcel și cu mascotele Disney, ne-am gândit să le pregătim copiilor un spectacol cum nu s-a mai văzut, așadar, am creat “Magie și Culoare”.

Odată creat spectacolul, ne-am gândit să îl prezentăm în cadrul “Zilelor Clujului”, la Cinema Mărăști, și am invitat la acest spectacol copiii de toate vârstele, toate mămicile, toți bunicii și toți tăticii. Intrarea s-a făcut la ora 16:30 și nu mică mi-a fost mirarea să văd că sala se umple din ce în ce mai repede, în așa fel încât la ora începerii spectacolului sala a fost arhiplină, în total fiind prezenți peste 200 de spectatori.

Clovnul Copăcel a deschis spectacolul, i-a distrat pe cei mici cu momentele sale interactive și foarte comice , introducându-i pe cei prezenți într-o atmosferă grozavă și stârnind interesul tuturor.

Magie si Culoare la Cinema Marasti

Eu, magicianul Cristian Gună, am urcat pe scenă alături de Copăcel și împreună cu copiii l-am învățat un număr de magie grozav. În continuare, împreună cu cei prezenți, am făcut o mulțime de numere de magie, ne-am distrat, am râs pe cinste, am făcut iepurași adevărați să apară și chiar și lucruri să zboare.

Magie si Culoare la Cinema Marasti

La final, împreună cu copiii, l-am chemat din nou pe scenă pe clovnul Copăcel pentru a-l învăța un nou număr de magie, mai exact, le-am făcut să apară pe cele mai cunoscute personaje Disney, Minnie și Mickey Mouse. Totul s-a terminat cu o ploaie de confetii, cu copiii dansând pe scenă și părinții fotografiandu-i pe cei mici cu personajele lor preferate.

A fost o experiență grozavă, o atmosfera incredibilă făcută de sala arhiplină, iar râsetele celor prezenți, pe tot parcursul spectacolului, ne-au făcut să ne simțim extraordinar.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: