Magie la eveniment corporate. Spectacol de magie pentru copii

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Aug 23

Heeey, sunt Magicianul Cristian Gună și vreau să împărtășesc cu voi ce am mai făcut în ultimul timp.

Săptămâna trecută am participat la un super eveniment de firma, într-un oraș în care nu am mai fost până acum, dar care m-a lăsat foarte plăcut surprins, mai exact, Baia Mare.

La acest eveniment au participat aproximativ 2000 de oameni, iar după cum deja v-ați dat seama, rolul meu a fost acela de a aduce un strop de magie.

Deși la evenimentele corporate obișnuiesc să fac magie pentru adulți, de data aceasta scopul prezentei mele a fost acela de a le prezenta un pic din lumea mea magică, copiilor prezenți la eveniment. Având în vedere că toți suntem copii în interiorul nostru, pot spune că m-am adresat tuturor celor prezenți.

A fost un spectacol extraordinar, la care au participat foarte mulți copii care au primit puteri magice, au făcut o mulțime de lucruri grozave, au făcut lucruri să zboare și nu în ultimul rand au ras în hohote și au rămas uimiți de ceea ce chiar ei au izbutit să realizeze cu puterile lor magice. Deși cei mici au fost în prim plan, pot garanta că fiecare dintre adulții prezenți și ei la spectacol cu copiii lor, au retrăit câteva momente în care s-au simțit copii, din nou.

A fost un eveniment reușit, cu oameni frumoși și sunt foarte bucuros că am reușit să îmi aduc și eu aportul, iar cel mai mult mă bucură faptul că am putut aduce un zâmbet cat de mic pe fetele tuturor celor prezenți.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: