MAGIE, gastronomie și vin la ROD

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Mar 13

Heeeeeey! Vă scriu după cea de-a doua sâmbătă consecutivă la Rod.

În caz că ați uitat, în fiecare sâmbătă din luna martie, ne vedem la restaurant Rod pentru a ne delecta cu un vin bun, cu bucate excepționale preparate de Chef Horia Simon și bineînțeles vă întâlniți cu mine pentru a vă duce pentru câteva clipe în lumea mea, lumea magiei.

În această sâmbătă toate locurile au fost rezervate, o parte din cei prezenți venind special pentru eveniment, o parte au fost prezenți pentru că Rod este localul lor preferat, iar restul celor care au venit la eveniment, o reprezintă cei care au fost și săptămâna trecută, spunându-mi, citez: special pentru tine am venit.

Atmosfera a fost una foarte plăcută iar oamenii, ca de obicei, au fost foarte deschiși și foarte entuziasmați de prezența unui magician în localul lor preferat.

Vă aștept și pe voi sâmbăta aceasta la Rod, sfatul meste să vă faceți rezervare pentru a fi siguri că o să aveți loc la masă.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: