Magicianul a deschis spectacolul Alice in tara minunilor

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 03

Duminică, 28 februarie, a fost o zi plină de distracție pentru toată lumea, pe lângă faptul că am întâmpinat primăvaras-au mai întâmplat lucruri inedite la noi în țară. Pentru că vorbim de țara minunilor.
Prietenii noștri de la Cortina Events ne-au invitat la spectacolul Alice în țara minunilor!

Cum se văd lucrurile din culise și de pe scenă, astăzi ne spune magicianul Cristian Guna!Cristian_guna_magician_pentru_copii_Fantasmagia_cortina (2)

Ușor, ușor sala a început să se umple, la ora începerii spectacolului aceasta fiind arhiplină (peste 800 de copii și părinți).

 Atmosfera creată de copiii prezenți a fost magică  de-a dreptul, toți fiind foarte entuziasmați de începerea spectacolului “A nins în țara minciunilor” … de fapt, cum spuneau ei “Alice în țara minunilor”. 

 După ce i-am antrenat puțin și le-am prezentat într-un mod magic o parte din persoanajele poveștii, împreună am făcut lucrurile să zboare pe scenă, demonstrându-le că într-adevăr, pentru următoarea perioadă de timp chiar vor intra într-o lume pe care nu au mai cunoscut-o până acum, o lume a minunilor. 

 Exclamațiile de uimire și râsetele celor 800 de oameni prezenți în Casa de cultură, dar și formulele magice spuse de aceștia au creat o atmosferă extraordinară, greu de descris în cuvinte.

 În finalul momentului meu chiar “a nins” în țara minunilor, întreaga sală fiind cuprinsă de o adevărată ploaie de confeti.

Cristian_guna_magician_pentru_copii_Fantasmagia_cortina (6)

Iată așa arată lucrurile în țara minunilor dragi prieteni. Rămâneți cu ochii pe noi pentru a fi la curent cu toate activitățile distractive pe care le facem. 

Mai multe fotografii puteți vedea aici.

Iar dacă sunteți nerăbdători să aflați ce vom mai face ori vreți să organizăm ceva minunat împreună sunați-ne sau scrieți-ne!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: