Magic Tzontzo Halloween

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Oct 31
Face Painting - Halloween photo by Janko Ferlic

Hey! Voi ce ați făcut de Halloween?

Eu am fost cu spectacolele mele de magie pentru copii, în Baia Mare, unde Halloweenul a durat două seri, pentru a putea toți copiii să se distreze, drept urmare m-am întâlnit cu o mulțime de copii în aceste două seri.

Deși teoretic Halloweenul se presupune a fi seara spiritelor rele și a costumelor înfricoșătoare, cei mici s-au costumat care mai de care mai haios sau mai inedit și s-au distrat grozav. De la vampirul simpatic până la vrăjitoarea cea bună, fiecare dintre copii a fost unic în felul sau și a contribuit la atmosfera acestei sărbători a costumelor.

Eu am adus un pic din magie acestui eveniment, adunând toți copiii și făcând o mulțime de lucruri inexplicabile și incredibile. După cum știți, în spectacolele mele de magie toți copiii participă direct sau indirect, fiind spectacole 100% interactive, drept urmare toți au primit puteri magice și au mângâiat iepurașii pe care tot ei i-au făcut să apară prin magie.

Au fost două seri în care m-am distrat de minune, am râs împreună cu copiii, m-am simțit foarte bine și sper să revin aici, în Baia Mare, cât mai curând.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: