Magic @ Hampton by Hilton Cluj-Napoca

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Mar 19

Salut. Deși nu obișnuiesc să vorbesc despre evenimentele private pe care le susțin, astăzi o să vă spun câteva cuvinte despre unul care m-a impresionat în mod plăcut, dar fără să dezvălui identitatea celor implicați.

Locația v-o pot spune, este vorba despre hotelul Hampton by Hilton, o locație extraordinară, impecabilă cu un personal foarte amabil, o locație perfectă pentru a organiza evenimente care au ca scop discreția și eleganța.

Evenimentul s-a vrut a fi unul restrâns, doar cu principalii angajați și colaboratori, în care eu am fost pata de culoare care aduce uimire și zâmbete pe fețele celor prezenți.

Seara s-a desfășurat fără cusur, oamenii au servit câte o gustare și o băutură fină, organizatorii și-au susținut speech-urile, cei prezenți au socializat și s-au simțit bine, atmosfera fiind una de relaxare și socializare, nicidecum una de petrecere.

Ceea ce am avut eu de făcut, a fost să aduc magia chiar sub ochii celor prezenți, să îi fac să trăiască anumite senzații și sentimente pe care doar cu ajutorul iluzionismului le poți simți, pentru că este singura artă care aduce în exprimarea ei elemente supranaturale despre care oamenii doar au auzit (levitație, dispariție, citirea gândurilor). Cei prezenți au reacționat doar pozitiv la ceea ce le-am prezentat, manifestându-și fără reținere reacțiile, o parte dintre ei izbucnind în hohote de râs, iar la cealată parte, chiar dacă nu ești psiholog, puteai citit uimirea de pe fețele lor.

A fost o seară mai mult decât minunată, o seară discretă și din punctul meu de vedere așa ar trebui să arate orice eveniment care are că scop discreția și bunul gust.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: