A fost magic la petrecerea de Halloween de la Exploratoriu – Muzeul Copiilor. Magic!

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Nov 03

A trecut ceva timp de când nu am mai fost la Exploratoriu-Muzeul Copiilor, mi-a fost dor. Am revenit aici cu ocazia petrecerii de Halloween, unde am fost invitat să aduc un strop de magie evenimentului.

Ajuns la locație, am fost plăcut surprins să văd mulțimea de copii și părinți care mă așteptau, toți costumați care mai de care mai hazliu sau mai înfricoșător. Decorul din spațiul de joacă a fost amenajat cu mare atenție și grijă de către vrăjitoarele și fantomele care au pus stăpânire, pentru o seară, pe întreg locul de desfășurare al evenimentului.

Cristian Gună Halloween Exploratoriu

Am început spectacolul de magie imediat după apusul soarelui. Toți copiii m-au ajutat să facem câteva “vrăji” care mai de care mai uimitoare, am făcut lucruri să apăra, să dispară, chiar și să zboare. La final le-am dat puteri magice tuturor, ceea ce nu a fost ușor pentru că au fost peste 100 de copii prezenți.

Bineînțeles, petrecerea nu se putea încheia și fără o paradă a costumelor, fiecare dintre copii, pășind pe covorul roșu, etalându-și mândri și grațioși ținutele.

A fost o seară grozavă, magică, înspăimântătoare, hazlie, iar Exploratoriu-Muzeul Copiilor și-a respectat încă odată reputația, organizând încă un eveniment la înălțimea așteptărilor.

Photo by Florina Russu – Photographer For Educational Events

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: