Lumea FantasMAGICĂ @ Zilele Clujului 2018

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

May 21
Lumea FANTASMAGICA @ Cinema Mărăști

Salutare tuturor! Vreau să împărtășesc cu voi ce am mai făcut în ultimul timp, mai exact, participarea mea în cardul evenimentului “Zilele Clujului”.

După cum probabil știți, sâmbătă, 19 mai, am avut ocazia să punem în scenă, la Cinema Mărăști, spectacolul”Lumea FantasMAGICA”, cel mai nou spectacol marca Fantasmagia.

A fost o experiență unică, atât pentru cei prezenți, cât și pentru mine, deoarece sala a fost arhiplină, iar energia care s-a creat pe toată durata spectacolului a fost una de-a dreptul incredibilă.

Sala fiind plină, spectacolul a putut începe la fix (multumim spectatorilor ca au fost punctuali), fără nici un minut de întârziere, iar entuziasmul copiilor de a cunoaște grozava lume Fantasmagicã, a făcut ca întreg spectacolul să pară că a durat doar câteva clipe.

Pe lângă momentele de magie din spectacolul nostru, copiii au avut ocazia de a le întâlni, în carne și oase, chiar pe cele mai iubite personaje din lume, mai exact Mickey și Minnie, veniți direct de la Disney Land.

Îmi este destul de greu să exprim în cuvinte cât de grozav ne-am simțit cu toții, însă știind că o poză face cât 1000 de cuvinte, vă las mai jos câteva imagini surprinse din timpul spectacolului.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: