LoolyBoom 2017, ediția Brașov

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Sep 18

Salutare prieteni dragi, ați fost la LollyBoom, ediția Brașov? Eu am fost și m-am distrat de minune!

Dacă nu știți, în perioada 8-10 septembrie, la Brașov, a fost cel mai mare festival din România dedicat familiei, LollyBoom.

Ca de obicei, atmosferă a fost una de basm, peisajul de poveste, plin de culoare, iar personajele copilăriei au adus zâmbete pe fețele tuturor celor prezenți, fie ei copii, fie adulți.

Eu, ca de obicei, am fost nelipsit de la LollyBoom, indiferent de orașul în care acesta se desfășoară, nu pot sta departe de această lume de basm, pentru a aduce un pic din magia mea celor prezenți la acest minunat eveniment.

Împreună cu copiii am făcut o mulțime de lucruri imposibile și magice de-a dreptul, am râs, ne-am distrat grozav, iar toți cei prezenți au primit puteri magice adevărate.

Am fost un pic trist că a mai trecut încă o ediție a minunatului festival, însă în scurt timp va mai fi o ediție, poate cea mai mare și spectaculoasă dintre toate, mai exact, în perioadă 20-22 octombrie LollyBoom merge în București, iar eu cu siguranță nu voi lipsi, așadar, va aștept cu drag!

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: