LollyBoom – Cel mai mare festival al familiei

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

May 29

Noi, Fantasmagia alături de pretenii noștri de la Pikaso events pregătim cel mai mare festival dedicat familiei – LollyBoom (ediția II)! 

Hey prieteni, clovnul Copăcel este la taste. :) Vreau să vă spun cum au fost ultimele săptămâni în echipa Fantasmagia.
Au venit prietenii noștri de la Pikaso events și am dat start-ul pregătirilor pentru cea de-a doua ediție a celui mai mare și mai colorat festival din țară dedicat întregii familii – LollyBoom

Suntem cu toții foarte încântați să vă anunțăm că am pregătit sute de ateliere de creație pentru copii unde cei mici vor lăsa imaginația să-și facă de cap. Pe această cale vă invităm să vă preînscrieți copiii la atelierele de creație LollyBoom aici.

Nu o să vă spun tot ce se va întâmpla la LollyBoom, dar vă pot spune că avem pregătite activități pentru toată familia. de la -2 ani până la 125 de ani, sau mai mult dacă se poate. Nu am greșit, am zis bine, de la minus 2 ani în sus. Dacă sunteți curioși de ce, hai în parc și veți afla. 🙂

Afis final portrait cu parteneri

În parc veți fi întâmpinați de personaje colorate și inedite care o să vă poarte printr-o adevărată lume de poveste, o lume unde totul este posibil, unde totul este colorat, o lume unde totul este LollyBoom. :) Toate personajele de la Fantasmagia vă așteaptă cu drag să pășiți în lumea pe care au pregătit-o pentru voi. :)

11118833_1652948164937936_3428126761370641932_o

Scena LollyBoom va fi cuprinsă de spectacole alese și culese cu drag și mult zâmbet. Vom avea magie, mimă, clovni, teatru cu și fără păpuși, teatru de umbre și multe alte spectacole surpriză. Iar seara vom avea proiecții de film din cadrul TIFF.
Frumos la LollyBoom, nu-i așa? 🙂

Ne place să colorăm viețile oamenilor, tocmai de aceea vă invităm pe pagina noastră de facebook să ne distrăm impreună! :

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: