Mergem să colorăm Brașovul! LollyBoom 2017, ediția Brașov

By Dan | Evenimente :) serioase

Aug 22

LollyBoom | Parcul Noua Brașov | 8 – 10 septembrie 2017

După trei ediții de succes la Cluj-Napoca, am decis că este timpul ca întreaga țară să se bucure de minunata lumea pe care o creem în cadrul festivalului LollyBoom.

LollyBoom

Cum va decurge aventura din tărâmul de poveste al celui mai mare festival al familiei din România? Vă spunem, momentan, doar o parte dintre surprizele pe care vi le-am pregătit pe parcursul celor 3 zile de festival.

LollyBoom

Veți putea să participați la peste 2.000 de ateliere creative atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Sunteți invitați speciali la spectacolele la scenă de teatru, magie, dans, concerte, proiecții de film în aer liber, petreceri cu DJ și câte și mai câte.

Printre activitățile care o să readucă în viața voastră cea mai frumoasă etapă, copilăria, se numără tir cu arcul, bubble football, facepainting, trambulina, tobogane, parada celor mai cunoscute personaje de la Disney și multe, multe alte activități și activări interesante pe care le punem în scenă împreună cu partenerii noștri.

LollyBoom

Evident că după atâta distracție este nevoie și de o pauză, nicio grijă! În magica lume LollyBoom avem cele mai apetisante gustări și dulcegării, dar și cele mai răcoritoare băuturi. Nu am uitat și nici nu am neglijat lumea HoReCa.

Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Veniți să vă convingeți! Festivalul LollyBoom se adresează tuturor categoriilor de vârstă, de la copii de 0 ani (:P) până la cei de +125 de ani.

LollyBoom

Accesul în cadrul festivalului LollyBoom este GRATUIT!

Follow

About the Author

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook, Blog

Leave a Comment:

Leave a Comment: