LollyBoom 2017, ediția Cluj-Napoca

By Dan | Evenimente :) serioase

Mar 13

În perioada 1- 4 iunie 2017, joaca, magia, diverstismentul, relaxarea se vor regăsi în Parcul Central din Cluj-Napoca, sub umbrela LollyBoom, cel mai mare festival din România dedicat familiei.

Cei mici știu cel mai bine cum să fie fericiți și să se bucure de orice în lumea lor magică, astfel acest festival vine ca un prilej de a învață și noi acest lucru alături de micuți.

Spiridușii LollyBoom se pregătesc intens pentru a-ți oferi cele mai inedite momente de distracție alături de cei dragi. Conceptul acestui festival se adresează tuturor. Copii, părinți, bunici, prieteni, vor avea parte de câteva zile garantate de relaxare și magie. Astfel sunteți invitați într-o lume colorată, de poveste cu zâne și spiriduși, potrivită atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Iar pentru a participă trebuie să urmați o serie de păși foarte simpli, să aduceți cu voi energia și voia bună, de restul se vor ocupa spiridușii LollyBoom.

Evenimentele la care veți participa pe tot parcursul festivalului sunt extrem de ofertante și bineînțeles pentru toate vârstele. Ateliere de creație, speactacole de magie, muzică, dans, teatru proiecții în aer liber sunt doar o mică parte din activitățile de care vă veți bucură în acele zile. Dacă veți simți nevoia de o pauză, veți avea ocazia de a va delecta cu bunătățile care mai de care mai gustoase.

Vă așteptăm alături de noi într-un număr cât mai mare să petreceți timp de calitate alături de cei dragi, momente emoționante, distractive și educative cuprinse într-o experiență de neuitat la Lollyboom.

Follow

About the Author

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook, Blog

Leave a Comment:

Leave a Comment: