#LaInaltime – Carrefour, Timisoara Shopping City

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Nov 30

Salutare prieteni,
După cum v-am promis pe pagina noastră de facebook, iată că revenim cu articolul în care vă povestim despre aventura noastră din Timișoara. Amintiți-vă când vă spuneam că ne place să #ImpartimBucurie peste tot unde mergem, este adevărat! 🙂

oameni_pe_picioroange_catarige_animatie_evenimente_fantasmagia_cluj_timisoara_carrefour (4)

Pentru cine nu știa, la Timișoara a fost o mare deschidere Carrefour la Timișoara Shopping City. Ca evenimentul să fie ridicat la înălțimea așteptărilor au mers oamenii pe picioroange de la #Fantasmagia să se asigure de acest lucru.

 

oameni_pe_picioroange_catarige_animatie_evenimente_fantasmagia_cluj_timisoara_carrefour (5)

Ursulețul acesta mai are puțin și ajunge la fel de mare ca mine! 🙂

Pe lângă multe reduceri, vizitatorii magazinului s-au bucurat de animația pe care am adus-o noi de la Cluj, s-au bucurat și copilașii pentru că au primit câte un balonaș și un salut cu oamenii pe picioroange sau „Oamenii mari”, cum ne mai spun copiii câteodată.

oameni_pe_picioroange_catarige_animatie_evenimente_fantasmagia_cluj_timisoara_carrefour (1)

Cele mai bune mingi pentru jonglat – Portocalele! 🙂

Timișoara este un oraș foarte frumos, ne pare rău că ploaia nu ne-a lăsat să ne bucurăm de frumusețea sa pe deplin, dar cu siguranță ne vom întoarce pentru a vizita, a cumpăra suveniruri și pentru a împărți bucurie. 🙂

Dacă sunteți pentru prima dată în Timișoara, vă recomandăm cu încredere să vă faceți rost de un GPS pentru mașină (preferabil unul care nu vă arată că mergeți pe câmp în timp ce sunteți pe autostradă), să aveți mereu telefoanele  la îndemână, cu aplicațiile de navigație pregătite și desigur ceea ce este cel mai important, zâmbetul și distracția!

Vă dorim o zi plină de culoare, iar dacă nu găsiți culoare prin casă sunați-ne la 0745 255 066 sau scrieți-ne la adresa salut(coadădemaimuță)fantasmagia.ro. 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] mult prin Polus Center din Cluj Napoca, au hotărât să meargă și în altă parte, au mers în Timișoara, București, Craiova etc. Le-a plăcut mult să se distreze la înălțime și uite așa au ajuns […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: