La mulți ani, Cami!

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Mar 13

Sâmbătă, 12 martie 2016 ne-am urcat în Fantasmobil și am plecat la Alba-Iulia.

Cetatea Alba Carolina este o fortăreață cu bastioane de tip Vauban construită la începutul secolului al XVIII-lea în orașul medieval Alba Iulia pe Dealul Citadelei, având rol de fortificație strategică de apărare a Imperiului Habsburgic împotriva eforturilor militare ale Imperiului Otoman și de consolidare a puterii habsburgice pe plan local – via Wikipedia

Rând pe rând au urcat în Fantasmobil: clovnul Cerculeț, Mimo Poetul, magicianul Cristian Gună și cele două minunate Minnie Mouse… câțiva dintre membrii trupei Fantasmagia. Ne-am dus cu un scop foarte bine defint:

Să facem cea mai frumoasă petrecere pe care a văzut-o cetatea în formă de stea!

Cami171

Am făcut spectacol de magie, am făcut spectacol de mimă, am făcut spectacol de clown, ne-am pictact pe față, ne-am jucat cu baloane modelate, ne-am jucat cu toți copii prezenți la petrecere, indiferent de vârstă (da, ne-am jucat și cu părinții – că doar de asta au venit la petrecre, nu?), am făcut câte și mai câte.

Ne-am simțit foarte bine. Ne-am simțit și mai bine când am auzit, chiar înainte să plecăm, doi adulți povestind între ei: așa petrecere nu a mai văzut Alba-Iulia!

Mai multe poze găsiți la noi pe Facebook.

Cami, îți dorim să crești mare, frumoasă, deșteaptă și sănătoasă, să ai parte de mulți ani fericiți și plini de iubire!

Îți mulțumim că ne-ai chemat la petrecerea ta și de abia așteptă să ne revedem (da, să știi că am văzut că doar în acestă duminică ai lipsit de la Duminicile poveștilor de familie la Pensiunea La Mesteceni)!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: