La Multi Ani, Cami!

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Mar 13

Cami este cel mai mare fan al personajelor și al spectacolelor marca Fantasmagia.

De ziua ei a avut o surpriză pe cinste, Magicianul Cristian Gună, eu – Clovnul Copăcel și prințesa din povești am mers să-i spunem La Mulți Ani! și să-i colorăm petrecerea.

Spun am mers deoarece chiar am mers până la Alba Iulia ca să o îmbrățișăm pe prietena noastră. Magicianul a pregătit un spectacol special pentru ea și invitații săi, eu ca de obicei am avut la mine pata de culoare pentru petrecere și multe baloane modelate, iar prințesa a fost cea care a colorat la propriu invitații cu pictura pe față. Dacă încă nu știți, noi folosim vopsea pe bază de apă, iar dacă nu știți multe despre pictura pe față, aflați aici.

Petrecerea a prins viață din primele clipe ale apariției noastre, când magicianul a scos bagheta magică de la prietenul lui Harry Potter. Apoi magia a cuprins întreaga atmosferă, aplauzele nu se mai opreau, mai ales după ce și-a făcut apariția, ca prin magie, iepurașul adevărat, asistentul lui Cristian.

Pompița mea fermecată a început să sufle în culorile baloanelor și formele imaginare au început să prindă contur în mâinile mele cu ajutorul copiilor. Cele mai îndrăznețe modele de baloane au fost acolo, la petrecerea Cameliei.

Pensula fină a prințesei a finisat jocul personajelor, pentru că fiecare invitat a reușit să trăiască în pielea personajului iubit, fie el din film, desen animat, carte sau chiar un personaj real.

Ce să mai spunem, a fost o petrecere plină de zâmbet, distracție, voie bună și culoare.

Cami, noi, Fantasmagia vrem să-ți mai spunem o dată La Mulți Ani!, să crești mare, fericită și mereu cu zâmbetul pe buze!

Până la ziua ta de anul viitor, sigur ne vom vedea la petrecerile prietenilor tăi, sau la spectacolele noastre. Te pupăm cald și dulce!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: