Joi, 31 martie – Gandurile Magicianului după spectacol :)

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Apr 02

Joi, 31 martie Fantasmagia a dus magia la Exploratoriu – muzeul copiilor!

Iată ce gânduri ne transmite magicianul Cristian Gună în urma spectacolului:

Salutare prieteni, bine v-am regăsit!

Vă scriu aceste rânduri după cel de al doilea spectacol din acest an de la “Exploratoriu – Muzeul Copiilor”. A fost un spectacol excelent. Împreună cu copiii ne-am distrat, am făcut o mulțime de lucruri inexplicabile, am râs și am intrat într-o lume pe care cei mici nu o mai întâlniseră până acum… o lume magică.

magician_pentru_copii_fantasmagia_exploratoriu_spectacole_ (16)

Ca la fiecare spectacol de al meu, copiii au primit puteri magice și s-au jucat cu pufoșii iepurași care au apărut atunci când nimeni nu se așteptă… nici măcar eu. Spre finalul show-ului, împreună cu cei mici, am făcut obiectele să zboare prin locul de joacă.

magician_pentru_copii_fantasmagia_exploratoriu_spectacole_ (122)

Finalul ne-a prins pe toți sub o mare ploaie de confeti.

magician_pentru_copii_fantasmagia_exploratoriu_spectacole_ (157)

Pe scurt, cam așa a decurs spectacolul, iar data viitoare va aștept și pe voi să participați la următorul show de magie, dar și să vă bucurați de multe alte surprize oferite de Fantasmagia  la “Exploratoriu – Muzeul copiilor”.

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm impreună!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: