Inspectorul Gadget și Penny vin La Mesteceni să plecăm in Italia

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Apr 13

Duminică, 17 aprilie 2016 La Mesteceni călătorim spre Italia cu Inspectorul Gadget și Penny!

inspector_gadget_study_by_vdvector-d33k9db

Fantasmagia în fiecare duminică merge La Mesteceni, un loc mirific foarte aproape de Cluj (la doar 10 minute cu mașina) . Acolo, la ora 15:00 începe „Duminica de poveste în familie”.

Cum se desfășoară aceste evenimente?

Hai să vă spun: Vine toată familia la Mesteceni. Se așează la masa rezervată din timp și comandă de mâncare. Vin personajele de la Fantasmagia, iau toți copiii și merg la joacă. (Joaca sporește pofta de mâncare 🙂 ). Baloane modelate, face-painting și multe alte chestii colorate și amuzante vr scoate personajele Fantasmagia din ghiozdane și buzunare!

:)

Părinții rămân la masă alături de părinții lor, bunicii copiilor și povestesc amintiri și multe altele. Între timp copiii cresc pofta de mâncare alături de Fantasmagia. În scurt timp vine mâncarea, toată lumea mănâncă și continuăm cu distracția.
Fiecare duminică se întâmplă altceva, deci nu vă puteți plictisi… 🙂

De exemplu, duminică, 17 aprilie vine Inspectorul Gadget și Penny (nepoțica lui isteață). Hai să le aflați povestea! 🙂

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm împreună!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: