Inima Gigant la Polus Center :)

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 17
Inimioara Gigant iubește îmbrățișările calde!

La Polus Wedding Days, Inimioara Gigant a mers să împartă bucurie pe străzile din mall îmbrățișând oamenii. Fericirea putea fi văzută pe chipul oricui se întâlnea cu Inima Gigant, mai ales în zâmbetul copiilor care erau foarte încântați să o salute. Pusă pe glume, pentru că glume = zâmbet = fericire = sentiment = iubire, s-a căsătorit pentru o zi cu Denisa, de două ori într-o zi, a dansat alături de muzicieni și a urat multă iubire tuturor celor ce dădeau ochii cu zâmbetul ei larg!

Vrem să-i aducem mulțumiri colorate lui Caius Rațiu pentru că a urmărit Inimioara printre aventuri și i-a făcut câteva fotografii pe care vi le arătăm și vouă dragii noștri.

find-us-norisor-e1424245900295Iar pentru că ne place să oferim multe surprize colorate vă invităm să vedeți ce surprize avem pregătite cu un click pe norișorul fermecat apoi cu un click pe „Like”!

Îmbrățișări calde!

Îmbrățișări calde!

 

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: