Haideți cu noi la Piața de flori de pe strada Potaissa

By Dan | Evenimente :) serioase

Jun 12

Ne implicăm în evenimente faine ori de câte ori ne este solicitat acest lucru și ori de câte ori ne permite timpul. Indiferent că discutăm de evenimente caritabile, sociale (LollyBoom, Zilele Familiei la Târnăveni) sau evenimente private, suntem mai mult decât bucuroși când putem să aducem o rază de magie și culoare.

Când am auzit că prietenii de la Daisler vor să transforme straza Potasissa (sectorul cuprins între străzile Fortăreței și Universității) în perioada 19 și 25 iunie 2017 în prima piață de flori altfel a orașului, am fost mai mult decât încâtați!

Producători locali de plante aromatice și ornamentale, floriști și designeri florari cu experiență sau mici florării chic vin la prima piață de flori altfel organizată pe Strada Potaissa, una dintre cele mai frumoase străzi pietonale ale orașului, cunoscută în special pentru vechiul zid de apărare al cetății medievale a Clujului.

Pentru a pune în evidență strada la fața locului va fi amenajată o fântână arteziană temporară care să întregească peisajul pieței de flori, un peisaj atât de întâlnit în micile piațete din Vestul Europei.

Așadar, o stradă de poveste se transformă într-o piață de suflet, iar întregul oraș este invitat să o descopere. Intrarea este gratuită, iar piața de flori va funcționa în intervalul orar 14-22. Va fi amenajată și o mică zonă de lounge unde întreaga săptămână oaspeții pieței de flori vor putea servi diverse băuturi răcoritoare și alcoolice dar și mâncare.

Nu în ultimul rând în fiecare seară artiștii de la Fantasmagia, vom pune stăpânire pe Strada Potaissa pentru a completa tabloul unei piețe de suflet a orașului. Statuile vivante vor însoți oaspeții prin piața de suflet, iar serile se vor instala pe ritmuri de muzică bună.

Haideți să vă întâlniți cu artiștii Fantasmagia!

Follow

About the Author

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook, Blog

Leave a Comment:

Leave a Comment: