Gandurile magicianului dupa spectacolul de la Exploratoriu-Muzeul copiilor

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 15

M-am întâlnit cu magicianul Cristian Gună după spectacolul de magie de la Exploratoriu-muzeul copiilor și mi-a povestit experiența pe care a trăit-o.  

Scriu aceste rânduri foarte entuziasmat după experiența neobișnuit de plăcută de la “Exploratoriu-Muzeul Copiilor”. Nu știți despre ce este vorba? Vă spun imediat.

În urmă cu doar o săptămâna, o săptămâna jumătate “Exploratoriu-Muzeul copiilor” împreună cu noi, Fantasmagia, am hotărât să organizăm un spectacol pentru copii. Zis și făcut. Am promovat evenimentul la o scară destul de redusă (share-uri pe facebook, câteva pliante și două-trei articole pe blog) deoarece eram rezervați la câți oameni și-ar exprimă interesul de a participa la un astfel de spectacol.

Se apropia cu pași repezi ziua spectacolului, iar doar cu o zi înainte și-au confirmat prezența aproximativ 30 de persoane, suficienți pentru a ieși un spectacol reușit.

Fantasmagia_Cristian_Guna_spectacol_magie_exploratoriu (3)

A sosit ziua spectacolului, m-am pregătit și am plecat cu recuzita spre locul cu pricina. Ajuns acolo, mare a fost uimirea să văd locul de joacă plin. Da, ulterior am aflat că au fost peste 200 de persoane, din care peste 100 doar copiii cărora li se adresa în mod direct spectacolul. Eram de-a dreptul uimit de numărul mare de oameni care au sosit să vadă “Magicianul”.

La ora 18:00 a început spectacolul. Ce să va spun… s-a creat o atmosferă de-a dreptul magică, formulele magice spuse de copii, în cor și râsetele răsunau în întreaga încăpere, exclamațiile de uimire dar și bucuria pe fețele lor când au apărut, ca prin magie, mult așteptații iepurași, mi-au făcut inima aproape să sară din piept de bucurie.

Fantasmagia_Cristian_Guna_spectacol_magie_exploratoriu (5)

Finalul spectacolului a fost cuprins de o ploaie de confeti și de zâmbete pe fețele tuturor, fie copii fie părinți. Multă lume a venit să facă poze cu mine și cu iepurașii, m-au felicitat și m-au întrebat când mai vin. Pe scurt, să spun că a fost un spectacol reușit, ar fi o minciună… a fost PERFECT!

Fantasmagia_Cristian_Guna_spectacol_magie_exploratoriu (14)

Cam asta a fost experiența mea de la “Exploratoriu-Muzeul Copiilor” și vreau să le mulțumesc din suflet tuturor celor prezenți: părinți, copii dar și organizatori.

Un lucru e clar, indiferent de ce faci, muncește, studiază, muncește, crede în visul tău iar rezultatele nu au cum să fie decât pe măsură muncii tale.

Mai multe fotografii găsiți în galeria noastră și pe facebook.

Urmăriți-ne pe facebook pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre și nu uitați că magia poate fi peste tot, chiar și la petrecerea voastră, tot ce trebuie să faceți este să ne scrieți sau să ne sunați la 0745 255 066

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: