Gandurile magicianului Cristian Guna dupa evenimentul corporate

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Apr 21

Salutare. Tocmai ce am fost prezent la un eveniment corporate, la Hotel Golden Tulip, cu un spectacol de magie pentru adulti, dar nu a fost unul oarecare ci a fost unul in fata a aproximativ 50 de medici.

Stiu, poate va imaginati ca medicii in general sunt niste oameni foarte seriosi si rigizi, insa nu a fost deloc asa, chiar dimpotriva, m-am simtit foarte bine in cadrul acestui eveniment, deoarece spectatorii au fost deschisi si cu un simt al umorului foarte dezvoltat. In orice tip de spectacol care este interactiv, publicul este “responsabil” pentru 50% din succesul sau esecul acestuia, de aceea un spectacol, intotdeaua, depinde enorm de mult de public. Oamenii s-au simtit bine, au ras, au fost uimti si au plecat bine dispusi dar si cu un semn de intrebare in minte.

Eveniment CorporateMagicianCristianGuna

Asadar pot spune ca spectacolul pe care l-am sustinut, datorita publicului, a fost exact asa cum si-ar dori orice artist sa fie…. Magic.

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: