A fost magic la Lotus Center Oradea

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Feb 15

Salutareee prieteni! Voi ce ați făcut de Valentine’s day? Sper că ați petrecut alături de persoană iubită.

Eu, împreună cu prietenul meu Mimo Poetul și Inima Gigant, am fost la Lotus Oradea, pentru a împărți iubire și a sărbătorii împreună cu cuplurile prezente această minunată zi a dragostei.

Mimo a împărțit zâmbete, a compus poezii haioase cuplurilor care i-au ieșit în cale, iar expresivitatea lui a stârnit hohote de râs, tăcerea lui cântărind mai mult decât 100 de cuvinte.

Inima gigant a împărțit îmbrățișări tuturor care i-au ieșit în cale, a făcut poze cu toți cei prezenți, ea, fiind simbolul internațional al dragostei, a fost în centrul atenției.

Eu am fost prezent pentru a le arăta cuplurilor că magia chiar există, le-am arătat de ce relația lor este magică și le-am adus pe fețe un zâmbet sincer.

Oradenii au fost foarte încântați de prezența noastră în orașul lor, au făcut poze cu noi, au râs, s-au distrat și ne-au spus că ne mai așteaptă cât mai curând să revenim.

Noi ne-am simțit grozav, am fost primiți cu căldură și am promis că vom reveni la Oradea cu mare drag.

Mai multe poze de la eveniment găsiți aici: Oradea Life

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: