Farewell Summer Party @ Pensiunea La Mesteceni

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Sep 25

Heeeeeeeeeeey! Sunt Magicianul Cristian Gună și vreau să vă spun ce am mai făcut în ultimul timp, mai exact, cum mi-am luat la revedere de la cel mai călduros anotimp al anului, vara.

Noi, Fantasmagia, i-am ajutat pe prietenii noștri de la Pensiunea La Mesteceni să organizeze un super eveniment cu prilejul finalului de sezon, numit Farewell Summer Party, eveniment în cadrul căruia au schimbat atât băuturile cât și mâncărurile din meniu, adaptandu-le noului sezon de toamnă.

Alături de un pahar de vin, care să deschidă papilele gustative, astfel încât fiecare îmbucătură să fie o desfătare, am decis să completăm atmosfera cu cineva care să cânte la saxofon muzică live.

Bineînțeles că și eu am fost prezent pentru a aduce un strop de magie evenimentului 🙂

Close-up magic a fost cea mai bună alegere pentru acest eveniment, deoarece în acest tip de spectacol cei prezenți au o trăire personală în ceea ce privește magia, totul întâmplându-se chiar sub ochii lor, simțind chiar pe pielea lor exact cum se petrece magia.

Prezența la eveniment a fost una destul de numeroasă, atât copiii cât și adulții s-au bucurat de micile miracole pe care împreună cu ei le-am izbutit, iar bineînțeles zâmbetele și râsetele nu au lipsit nici ele.

Seara s-a încehiat cu o proiecție de film, realizată de prietenii noștri de la Cinemobil.

A fost un eveniment foarte reușit, cu o atmosferă primitoare, cei prezenți au fost foare deschiși la surpizele de care au avut parte, iar eu m-am simțit extraordinar!

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: