Fantasmagia sunt #NepotiDeCraciun

By Clovnul Copăcel | Uncategorized

Dec 15

Salutare prieteni dragi,

În data de 13 decembrie la Polus Center a avut loc startul ediției VI a campaniei Nepoți de Crăciun. O acțiune de suflet pe care cei de la Magic People o fac în fiecare an pentru „bunicuți”, așa le spunem noi vârstnicilor.
După cum bine știți Fantasmagia și anul acesta a fost Nepoți de Crăciun. Magicianul Cristian Gună, Mimo Poetul, Moș Crăciun și ajutoarele sale Crăciunița și Spiridușul au fost la Polus pentru a împărți zâmbete și a le mulțumi oamenilor care au donat pentru această minunată campanie.

Fantasmagia_nepoti_de_craciun_cluj_animatori_1

Mai mult decât atât, toată ziua s-au făcut fotografii cu Moșul și cu ajutoarele sau fotografii de familie la brad care au fost imprimate pe loc de băieții de la Ciorchin și apoi fiecare putea să o ia acasă, să o pună pe frigider sau în album.

Fantasmagia_nepoti_de_craciun_cluj_animatori

 

A fost o experiență minunată, ne-am simțit foarte bine alături de voluntarii magici și alături de toți oamenii faini care au fost acolo cu noi.

Fantasmagia_nepoti_de_craciun_cluj_animatori_3

Vă dorim o săptămână magică tuturor! 🙂

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: