Fantasmagia la piscina de La Mesteceni!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Jul 26

Săptămâna începe în plină forță dacă ai parte de un week-end relaxant și plin de distracție. La noi așa funcționează. Duminica mergem să ne distrăm la piscină și luni dimineață suntem cu zâmbetul pe buze! 🙂

Noi am decis să schimbăm palmierii pe mestecenii de La Mesteceni! :)

IMG_9361

În fiecare duminică de la ora 11:00 vă așteptăm la locul nostru de suflet, pensiunea La Mesteceni cu atmosferă de Hawaii. Fantasmagia a pregătit o serie de jocuri și activități speciale pentru piscină. 

IMG_9200

Jocurile pregătite alături de baloanele modelate și culoarea pe care Fantasmagia a dus-o La Mesteceni i-ai făcut pe cei mari să se simtă mici iar pe cei mici să se distreze alături de cei mari! 🙂

IMG_9311

Asta se întâmplă de fiecare dată când mergem la piscină, ne jucăm, ne stropim, ne bălăcim și facem ce știm noi mai bine să facem: #ImpartimBucurie!

Iar dacă credeți că asta a fost tot atunci vă înșelați… 🙂 Prietenii noștri de La Mesteceni i-au răsplătit cu un suc sau o bere pe curajoșii care s-au jucat cu noi și au câștigat la micile noastre provocări. 🙂 Astfel toată lumea a fost foarte fericită, noi ne-am distrat alături de cei mai minunați oameni, cei mai minunați oameni s-au distrat alături de noi și cu toții duminică „am schimbat palmierii pe mesteceni”!

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm impreună!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: