Fantasmagia in deschidere la spectacolul Vrajitorul din OZ

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Nov 24

Salutare dragi prieteni,

După cum probabil deja v-ați obișnuit, după fiecare aventură apare un articol în care vă spunem experiențele prin care am trecut și oamenii frumoși cu care ne-am întâlnit. De data aceasta vrem să vă spunem cum l-am întâlnit pe vrăjitorul din OZ.

Duminică, 22 noiembrie, la Casa de cultură a studenților din Cluj-Napoca a avut loc spectacolul „Vrăjitorul din Oz”. Le mulțumim prietenilor noștri de la Cortina Events pentru faptul că ne-au invitat la această minunată piesă de teatru.

Când Dorothy și prietenii ei au ajuns la Cluj, s-au întâlnit cu animatorii de la Fantasmagia. Aceștia l-au rugat pe vrăjitorul din Oz să-i facă mari, mai mari decât părinții chiar. Vrăjitorul a spus Hocus Hocus și aceștia au crescut ca prin magie.

A doua zi, oamenii pe picioroange de la #Fantasmagia au intrat pe scenă și au deschis spectacolul Vrăjitorul din Oz, apoi au coborât de pe scenă și au aruncat praf magic peste toți copiii, părinții și bunicii din sală ca să poată intra mai bine în poveste.

Cineva ne-a filmat și ne-a trimis și nouă filmarea. 🙂

Vă invităm cu un Like pe pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu toate aventurile noastre și pentru a vă oferi o rază de culoare în fiecare zi. Vă dorim o zi colorată!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: