Fantasmagia a împărțit bucurie de 8 martie!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 08

8 martie 2016 a adus o mare, mare surpiză florăreselor din Cluj-Napoca. Pe lângă florile pe care le-au primit de la membrii asociației Magic People, Dan Ciulea și Cristian Gog, inițiatorii aceste campanii, florăresele din Cluj au primit și o îmbrățișare de la inima noastră Gigant.

EUP_6317

De 8 martie toate femeile primesc flori de la soț, iubit, prieteni, colegi sau copii. Florăresele contribuie la bucuria celorlalte femei, însă prea puțină lume se gândște să le facă și lor ziua de 8 martie mai frumoasă. #FloriPentruFlorărese este campania care își propune să aducă o floare, un zâmbet, un strop de culoare florăreselor.

”Am decis să ne alăturăm și noi campaniei #FloriPentruFlorărese pentru că este genul de camapanie care se încadrează în crezul nostru, pentru că practic asta facem și noi la Fantasmagia: împărțim bucurie și culoare” – Octavian Caldarari, director artistic Fantasmagia.

EUP_6348

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] genul de camapanie care se încadrează în crezul nostru, pentru că practic asta facem și noi la Fantasmagia: împărțim bucurie și […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: