#Fantasmagia a colorat redeschiderea magazinului Lidl Avrig

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Sep 08

Salutare din nou prieteni,

Fantasmagia a colorat redeschiderea magazinului Lidl din Avrig. Pentru cine nu știe Avrig este o localitate la poalele munților Făgăraș, pe Valea Oltului la câțiva kilometri de Sibiu. Dacă vă întrebați cum a făcut asta, răspunsul este simplu. Clovnul #Copacel a fost cel care a animat intrarea în magazin, s-a jucat cu copiii de toate vârstele, a făcut împreună cu ei baloane modelate, a făcut și cumpărături de altfel.

Era de așteptat ca primul lucru pe care îl „cumpără” să fie un morcov. Ghilimelele sunt puse pentru că nu e cel mai potrivit termen pentru Copăcel, a luat un morcov gata cumpărat și a dat un zâmbet la schimb. O afacere destul de profitabilă.

Morcovul pentru energie!

Morcovul pentru energie!

Fantasmagia a împărțit bucurie și voie bună la Lidl Avrig ore în șir. Da, da, ore în șir, s-a oprit Copăcel în fața magazinului Lidl din Avrig până când soarele a spus că e timpul să plece spre casă. Copii și locuitorii din Avrig care au vizitat magazinul sâmbătă, au rămas foarte plăcut surprinși de vizita colorată tocmai de la Cluj-Napoca. S-au distrat la maxim cu toții, începând de la cei mai mici până la cei mai mari.

S-a întors Copăcel la Cluj cu zâmbetul până la pălărie și cu replica: „Abia aștept să aflu când se mai deschide sau redeschide ceva să mă duc la Cumpărături!”. După ce a stat o zi întreagă la magazin a venit tot fără cumpărături… Data viitoare când mergeți la cumpărături să nu vă surprindă dacă îl vedeți pe Clovnul #Cerculet cântărind roșii pentru salată!

Hai și pe facebook să zâmbim împreună în fiecare zi!
Vă dorim o zi colorată și plină de zâmbet!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: