Blog

Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni împreună cu Fantasmagia!

Pensiunea La Mesteceni este unul dintre locurile noastre preferate nu doar pentru că este un loc pentru familie și prieteni, ci și pentru mâncarea deosebită (atent supravegheată de Ciprian Tătaru și Tudor Marcu), aerul curat și nu în ultimul rând locația deosebită unde este amplasată.

Cu mare bucurie în suflet vă anunțăm că am încheiat un parteneriat cu prietenii noștri, astfel în fiecare duminică (începând cu 14 februarie 2016) vă propunem o serie de evenimente tematice menite să ofere relaxare și răgaz de povești părinților în timp ce micuții se vor bucura de distracția și atenția cuvenită.

Duminicile povestilor de familie La Mesteceni

Cu alte cuvinte, animatorii de la Fantasmagia îi vor distra pe cei mici prin spectacole de scenă, ateliere și jocuri, în timp ce dumneavoastră vă puteți bucura de o masă alături de prietenă/prieten, soție/soț și/sau de ce nu bunică/bunic.

Vă așteptăm cu două variante de meniu cu preparate alese și un meniu gustos și hrănitor, special pentru copii. – Ioana Oprea, manager pensiunea La Mesteceni.

Pentru bucuria celor mici spectacole, animație și activități tematice, jocuri și concursuri – Tavi Caldarari, joyful artistic director Fantasmagia

Toate evenimentele vor fi anunțate aici și pe Facebook.

Detalii și rezărvări se vor putea face telefonic: 0754-041.508 sau prin email: info@lamesteceni.ro.

 

7 thoughts on “Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni împreună cu Fantasmagia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *