Duminicile in familie revin La Mesteceni | din 5 februarie 2017

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Jan 31

Revin Duminicile in Familie La Mesteceni cu Fantasmagia! 

Dragi prieteni vrem să vă anunțăm cu drag că mult îndrăgita serie de evenimente de la pensiunea „La Mesteceni”  revine cu multe surprize colorate și mult zâmbet. 


Mulți dintre voi cu siguranță își amintesc de anul trecut cât de multe lucruri minunate am făcut împreună cu copiii și cât de mult ne-am distrat. Spectacole de magie, mimă, teatru, jocuri, baloane, ateliere de creație și multe alte activități inedite pentru copii.

Am făcut fotografii, am făcut un film, ne-am jucat la piscină, am făcut sport, vai! sunt atât de multe încât îmi este greu să le enumăr pe toate. 

Simte bucuria timpului petrecut în familie!

Seria de evenimente rămâne la fel de colorată și funcționează pe același principiu, cei mici se distrează, iar cei mari se bucură de o masă delicioasă știind că copiii sunt cu personajele lor preferate de la Fantasmagia. Ne vom da întâlnire Magicianul Cristian Gună, Mimo Poetul, clovnul Copăcel și multe alte personaje fantastice.

Iată câteva replici pe care ni le-au spus părinții de-a lungul evenimentelor de la Mesteceni:

Aș vrea să vă iau acasă, așa de bine s-au distrat fetițele mele! (Ioana, mămică)

Mă bucur că în sfârșit pot să mă bucur de masă liniștit fără să fiu nevoit să mă uit după băiețelul nostru să nu cumva să facă vreo năzdrăvănie. (Robert, tătic)

Stau cu nepoțica mea și mă uit cu câtă dragoste și atenție vă jucați cu copiii. (Maria, bunicuță)

Incepand cu 5 februarie, in fiecare duminică de la ora 12:00, Fantasmagia duce culoare și zambet La Mesteceni! 🙂 

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm!

Vă recomandăm cu drag să vă rezervați o masă la care să petreceți timpul în familie La Mesteceni.
0754 041 508 | info@lamesteceni.ro

Foto/video: arhiva Fantasmagia

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: