Duminică, 3 aprilie am fost în Austria La Mesteceni

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Apr 05

Am călătorit în timp și spațiu și i-am cunoscut pe Sissi și Franz Joseph!

IMG_9226

Prinţesa Sissi şi prinţul Franz Joseph i-au purtat pe copii într-o călătorie imaginară către Austria. După ce le-au poveestit câteva lucruri minunate despre această ţară au trecut direct la joacă.

IMG_9109

Prinţului Franz mereu i-a plăcut să se joace şi să se distreze. Iar pentru că vremea a ţinut cu noi am mers direct pe terenul de sport al pensiunii La Mesteceni.

În timp ce băieţii au bătut mingea cu Franz, Sissi alături de fetiţe au confecţionat steagul Austriei. Au urmat confeti şi multe jocuri colorate cu multe baloane. Și de această dată pictura pe față a fost cu noi și ne-a ajutat să intrăm mai bine în poveste.

IMG_9317

Zâmbetul şi voia bună a fost aliatul Fantasmagiei pe parcursul întregului eveniment iar prietenii noștri veniți din Austria ne-au adus Almdudler răcoritor și delicios pentru a ne potoli setea după atâta joacă. 

IMG_9156

Ne-am simţit minunat duminică în călătoria către Austria.

Revenim în foarte scurt timp cu o galerie foto pentru a vedea ce mult ne-am distrat. Staţi aproape!

Later edit: Aici sunt pozele din Austria! :)

Sună-ne sau scrie-ne şi hai să ne distrăm impreuna!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: