Duminica, 28 februarie. Martisoare La Mestececeni

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 02

Fantasmagia duce primăvara La Mesteceni cu magie și culoare!

Distracția a început cu un minunat și deosebit spectacol de magie. Copiii au asistat și au participat la cele mai impresionante numere de magie pe care le-a adus pe scenă Magicianul de la Fantasmagia, Cristian Gună. Cristi ne-a împărtășit și câteva gânduri pe care le scriu mai jos.

24743394033_b666c3abd2_z

După cum știți deja, “Duminicile în familie” oferite de Fantasmagia la “Pensiunea La Mesteceni” sunt pline de activități amuzante și interactive.

Pe data de 28 am participat și eu cu un nou spectacol de magie dedicat celor mici. Copiii au fost foarte receptivi, iar împreună am reușit să facem o mulțime de momente atât comice cât și uimitoare.

Tema principală a spectacolului a fost  “Mărțișorul”, iar în cadrul spectacolului am reușit chiar să facem să apară multe mărtișoare de dimensiuni foarte mari dintr-o pungă de hârtie complet goală și verificată de toată lumea, lucru care i-a uimit pe toți cei prezenți.

Exceptând numerele de magie tematice, în spectacol și-au făcut prezența și nelipsiții iepurași, cei care prin drăgălașenia lor aduc zâmbete pe fețele tuturor, fără excepție.

În încheierea spectacolului am vrut să duc fericirea celor mici la un alt nivel, motiv pentru care după ce le-am dat puteri magice tuturor, le-am spus să prindă fiecare câte o bomboana imaginară din aer, după care să o arunce într-o tăviță, moment în care bomboanele invizibile s-au transformat vizibil în bomboane reale pe care cei mici le-au putut savura cu plăcere.

#Copacel intra in joc

copacel_lamesteceni_poze

 

Apoi distracția a continuat cu clovnul Copăcel și cu cele două frumoase Minnie Mouse venite tocmai de la Disneyland pentru acest eveniment.

minnie_mouse_fantasmagia_lamesteceni

Am făcut baloane modelate pentru toți copiii. Am făcut mărțișoare și am întâmpinat primăvara împreună. Ne-am pictat pe față. În câteva cuvinte ne-am distrat de minune.

Așa ne distrăm la toate petrecerile, iar in funcție de eveniment activitățile sunt diferite!

Sună-ne sau scrie-ne!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(2) comments

[…] 28 februarie, a fost o zi plină de distracție pentru toată lumea, pe lângă faptul că am întâmpinat primăvara, s-au mai întâmplat lucruri inedite la noi în țară. Pentru că vorbim de țara minunilor. […]

Reply

[…] de care și colorate. Duminica trecută magicianul Cristian Gună ne-a încântat cu cel mai nou spectacol de magie al lui, acum două duminici Mimo Poetul ne-a introdus într-o lume de poveste unde totul a prins viață […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: