Duminica, 28 februarie, Intampinam primavara La Mesteceni

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 23

#Fantasmagia Intampină primăvara La Mesteceni!

Dragi prieteni vine primăvara, apar ghioceii, și avem nevoie de mărțișoare. Conform tradiției mergem și duminica aceasta La Mesteceni să facem lucruri minunate în familie. 

La-mesteceni-pt-calendar

De data aceasta vă invităm la un minunat spectacol de magie cu magicianul Cristian Gună după care avem pregătit pentru voi un atelier de creație în care copiii vor face cele mai minunate mărțișoare pentru părinți. Atelierul va fi coordonat de frumoasele Minnie Mouse (pentru că vor fi două) venite special de la Disney și desigur clovnul #Copacel care este întotdeauna pregătit să împartă bucurie și zâmbet tuturor. :

IMG_5242

Copiii, după spectacolul de magie,vor decupa, vor lipi, vor desena, vor colora și vor adăuga elemente specifice primăverii. 

Atmosfera este completată de un meniu bine ales și de multă voie bună!

copacel_clown_animatori_pentru_petreceri_cluj_fantasmagia_mascote (2)

Pentru detalii legate de eveniment apăsați cu încredere aici.

Ne vedem duminică, dar dacă nu aveți răbdare și vreți să vorbiți cu noi până atunci sunați-ne sau scrieți-ne!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] Vă invităm la un minunat spectacol de magie cu magicianul Cristian Gună după care avem pregătit pentru voi un atelier de creație în care copiii vor face cele mai minunate mărțișoare pentru părinți. Atelierul va fi coordonat de frumoasele Minnie Mouse (pentru că vor fi două) venite special de la Disney și desigur clovnul #Copacel care este întotdeauna pregătit să împartă bucurie și zâmbet tuturor […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: