Duminică, 27 martie. Magie și fotografie La Mesteceni!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 29

Duminică a fost o zi minunată din mai multe motive pe care o să vi le înșir mai jos în ordinea lor cronologică! 🙂

A fost ziua mondială a teatrului. 

Am mers La Mesteceni cu magie și fotografie.

S-a jucat meciul amical România-Spania.

Am avut casa plină la spectacol! 🙂

Fantasmagia_lamesteceni_atelierdefotografie_magie_charlieChaplin_Cenusareasa_Dumiciinfamilie_animatori pentrucopii_cluj (12)

Spectacolul de magie s-a bucurat de sala plină de la pensiunea La Mesteceni. Dacă până acum 1-2 locuri erau libere, acum s-au ocupat și acelea.  🙂 S-a făcut ora 15:00, ora la care încep evenimentele în fiecare duminică, și magicianul Cristian Gună început distracția. Aplauze, chicoteli, zâmbet și mulți copii și părinți care râd, acestea au fost sunetele care au cuprins în scurt timp toată pensiunea de pe deal. 🙂 

Știați că…?

Prima fotografie din lume a fost făcută timp de  aproximativ 9 ore și a fost realizată de inventatorul francez Nicephore Niepce, care a devenit astfel și primul fotograf din lume. 🙂 Fotografia se numește „Vedere de la fereastra din Le Gras”. 

Prima fotografie din lume

Aceasta este prima fotografie din lume!

Pe lângă aceste informații, copiii au făcut cunoștință cu un D-LSR, cu obiectivele și cu blițul care face „Blitz!”. Apoi copiii, cu ajutorul lui Charlie Chaplin și a Cenușăresei au luat aparatul în mână, l-au setat și au fotografiat alți copii care erau modele. A fost foarte interesant pentru ei să se joace cu fotografia.

Fantasmagia_lamesteceni_atelierdefotografie_magie_charlieChaplin_Cenusareasa_Dumiciinfamilie_animatori pentrucopii_cluj (26)

Ne-am jucat și ne-am distrat de minune!

Fantasmagia_lamesteceni_atelierdefotografie_magie_charlieChaplin_Cenusareasa_Dumiciinfamilie_animatori pentrucopii_cluj (60)

Apoi am fost cu toții cuprinși de joacă, cu baloane modelate, fără baloane modelate, cu baloane rotunde, fără baloane rotunde, dar toate s-au petrecut cu mult, mult , foarte mult zâmbet! 🙂
A fost o duminică minunată, am colorat după-masa familiilor care au venit La Mesteceni să petreacă timpul alături de cei dragi. 🙂

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de facebook.

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm impreună!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: