Duminca aceasta #LaMesteceni ne vor vizita personajele din ”Miraculos: Buburuza şi Motanul Negru”

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 08

Duminică, 12 martie 2017, vin la Pensiunea La Mesteceni, direct de la Disney, personajele din desenele animate Miraculos: Buburuza şi Motanul Negru.

Vă așteptăm cu mic, cu mare începând cu ora 14:00. Da, da, ați citit bine! În acestă duminică, modificăm puțn ora la care încep de obicei duminicile în familie și în loc de ora 12:00, vom începe la ora 14:00.

Vă invităm să petreceți duminici de neuitat alături de cei dragi, într-un peisaj de poveste!

Cei mari se vor bucura de un răgaz de odihnă și relaxare și vor savura mâncăruri gustoase pregătite în bucătăria La Mesteceni, iar cei mici se vor distra pe cinste!

Noi, animatorii de la Fantasmagia vă garantăm voia bună în rândul copiilor! Avem o pregătire profesională specială în lucrul cu copiii, suntem mereu puși pe șotii și glume, aducem în fiecare întâlnire o experiență educativă și creativă pentru micuți.

Pentru detalii și rezervări: 0754 041 508 și / sau info@lamesteceni.ro

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] mei din Miraculos: Buburuza și Motanul Negru, au fost duminică, 12 martie 2017, la pensiunea La Mesteceni și s-au jucat cu o gașcă minunată de […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: