Dăruiește o șansă la viață!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Jun 09

Luni, de la ora 18:00 hai să ne bucurăm de spectacol și să facem un bine!

Sunt Clovnul Copăcel și te invit la spectacolul caritabil „Magie și Culoare by Fantasmagia”. Va veni și magicianul Cristian Gună. Va face niste trucuri care te vor lăsa cu gura căscată!!

👪 Spectacol pentru întreaga familie (3+)
🗓️ 12 iunie 2017, ora 18:00
🏰 Casa de Cultura a Studenților
🎫 Bilete

Fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi folosite în cadrul campaniei “Dăruieşte o şansă la viaţă” iniţiată de CERT Transilvania pentru dotarea Secţiei Clinică Neonatologie II “Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Magie și Culoare este un spectacol colorat, plin de magie și momente amuzante. Un spectacol special conceput pentru cei mici care stârnește hotote de râs și umire pe fețele tuturor copiilor.

În cadrul spectacolului vă veți întâlni cu cele mai iubite personaje ale Fantasmagiei: Magicianul Cristian Guna, cu mine, clovnul Copăcel. Ba chiar vor veni direct de la Disney îndrăgitele personaje Minnie și Mikey, pentru a vă duce într-o lume cu adevărat magică!

Spectacol durează 60 minute și este unul 100% interactiv în care toți copiii vor participa, în mod direct sau indirect. În acest spectacol colorat magicianul Cristian Gună le va da puteri magice copiilor. Împreună vor face o mulțime de lucruri inexplicabile: apariții, dispariții și levitații de obiecte, chiar și apariții de iepurași adevărați.

Vă așteptăm pe toți să vă bucurați de un super spectacol interactiv alături de (așa cum spun copiii și părinții) cel mai colorat personaj din Cluj-Napoca și cel mai iubit dintre magicieni de către copii.


O campanie a asociației CERT Transilvania cu susținerea Fantasmagiei!

Dăruiește o șansă la Viață!

An de an, statisticile dureroase inregistrate in maternitatile din Romania ne cutremura si ne revolta, deopotriva: in tara noastra exista in continuare, sectii de nou-nascuti in care eforturile medicilor sunt zadarnicite de lipsa unei dotari minime sau a suprasolicitarii aparaturii existente. Romania se situeaza pe locul intai in Uniunea Europeana cu o rata a mortalitatii infantile de 8 la mie, iar principala cauza o reprezinta nasterile premature.

La fiecare 5 ore, un copil nascut inainte de termen se stinge pentru ca nu exista suficiente echipamente medicale performante.

La Cluj-Napoca, in fiecare an, peste 400 de bebelusi au nevoie de ingrijire in terapie intensiva pentru a supravietui.

Va invitam sa le uram impreuna, copiilor nascuti prematur “Bun venit pe lume!” si sa luptam, cot la cot cu ei, pentru viata. Le puteti fi alaturi , inca din prima ora de viata, contribuind la campania derulata de Asociatia CERT-Transilvania „Daruieste o sansa la viata!”, prin care vom ajuta la dotarea Sectiei de Neonatologie a Clinicii de Obstretică-Ginecologie II “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca, cu patru aparate performante, esentiale in ingrijirea nou-nascutilor prematur si nu numai.

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: