Cum a fost La Mesteceni de Valentine`s

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 17

Duminică, 14 februarie, toată lumea fericită și pregătită pentru a petrece in familie. 

Primul eveniment din seria „Duminicile de poveste petrecute în familie La Mesteceni” a început cu Inima Gigant care a întâmpinat oaspeții, i-a îmbrățișat și au făcut fotografii împreună.

IMG_5412

Apoi toți copiii au urcat pe scări către spațiul care urma să se transforme într-o lume de poveste.

Iată că începe spectacolul de magie. Lucrurile încep să apară, să dispară, copiii râd și se distrează de minune în timp ce părinții și bunicii se bucură de masă împreună știind că cei mici primesc atenția cuvenită.

IMG_5275

Toți copiii sunt entuziasmați și încântați să vadă atâtea lucruri cu care nu se întâlnesc în fiecare zi.

IMG_5242

După spectacol începe joaca. Clovnii #Cerculet și #Coco i-au introdus pe copii într-o lume Fantasmagică și s-au jucat împreună. Echipele piraților și albinuțelor au participat la concursuri, au primit jucării și s-au distrat alături de Fantasmagia.

IMG_5485
Ne place să #ImpartimBucurie și ne bucurăm că reușim să facem asta. Rămâneți cu ochii pe noi pe facebook pentru a fi siguri că nu ratați evenimentele și activitățile Fantasmagia. Surprizele continuă. Revenim cu detalii! 🙂

Mai multe fotografii puteți vedea în galeria noastră foto pe site și pe facebook.

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(2) comments

[…] trecută, în 14 februarie, cred că e evidentă tema, totuși, vă invit să aruncați un ochi peste ce s-a întâmplat… s-ar putea să nu fie chiar ce vă așteptați. În acestă săptămână, duminică […]

Reply

[…] Inima Gigant a fost înarmată cu un minunat buchet de flori și a primit misiunea de a-i spune „La Mulți […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: