Crush Birthday Party

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 06

Sâmbătă seara, Crush Wine Bar a sărbătorit 3 anișori de când au venit în Cluj. Pentru că și-au dorit o petrecere cu adevărat magică, pe lângă toate surprizele pe care le-au pregătit, ne-au cerut să-i ajutăm în această privință… motiv pentru care a venit tocmai din Republica Moldova magicianul Andrei Andronachi.

Îl știți pe Andrei? Trebuie să-l știți, este cunoscut peste mări și țări pentru expresia: ”Șoricelul lui Mihai

Nu am să vă mai rețin și am să-i dau cuvântul lui Andrei (l-am rugat să-mi trimită câteva cuvinte legate de experiența pe care a avut-o sâmbătă, 4 martie 2016, în Crush. Nu am modificat absolut nimic din ce a scris, pentru că personal îmi place la nebunie cum vorbește 😀 )

Aseară am arătat Close-up magic (magie din apropiere) pentru prima data in Cluj-Napoca, in Crush.

Mi-a facut o deosebita placere sa întâlnesc asa multe persoane dornice de numere de magie care se bucurau de fiecare efect precum copiii, de mult nu am mai intilnit asa public care nu caută secretul dar sa bucura de efect.

Oamenii văzându-mă la alte mese cum arat minunății asteptau cu nerăbdare sa ma apropii si de ei, așa si imi spuneau, ca văzând cit de entuziasmate erau persoanele de la alte mese asteptau clipa cind vor vedea si ei ce se intimpla cu diferite obiecte in mâinele mele.

O fată drăgălașa din start mi-a zis ca nu crede in magie, dar la sfirsitul prestației intrebind-o daca acum crede in magie nu a dorit sa răspundă, dar si-a schimbat parerea doar ca nu a dorit sa recunoască, noroc ca am putut sa-i citesc gândurile asa cum m-o învățat Cristian Gog.

Deci ieri era o atmosfera prietenoasa toata lumea era dispusa să vizualizeze numere frumoase de magie si a rămas complet mulțumită de cele intimplate in Crush.

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] Spun pentru prima dată în Florești, pentru că în Cluj a mai fost, ultima colaborare cu Andrei Andronachi am avut-o la Crush […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: