Copiii de la Măgoaja au avut parte de o zi fantasMAGICĂ

By Dan | Evenimente :) serioase

Mar 30

Ne imlicăm cu drag ori de câte ori avem posibilitatea să o facem.

Indiferent că e vorba de bunicuții de la Nepoți de Crăciun, sau de copilașii care suferă de sindromul Down, ne implicăm trup și suflet în fiecare proiect în care putem. Menirea noastră este să #împărțimBucurie, asta ne dorim și asta facem.

Săptămâna aceasta am fost alături de bărboși pentru a le face ziua mai frumoasă copiilor de la Măgoaja.

Adrian Coman – Beard Brothers: Prima zi din saptamana altfel a copiiilor din Magoaja? Intr-un cuvant a fost magica si asta nu s-a datorat doar magicianului de la Fantasmagia care a invatat fiecare copil cum poate dobandi puteri magice.

Copiii au pasit sfios in gradinita Tandarica unde noi ii asteptam cu multa nerabdare, iar apoi cu fiecare surpriza si cu fiecare zambet s-au destins si s-au bucurat, din plin, de momentele dedicate lor.

Distractia a inceput cu Teatrul de umbre, a continuat cu Manute Pricepute unde toti copiii si-au facut cate o “omida” de care vor avea grija acasa.

Magicianul si Minnie de la Fantasmagia le-au captat atentia din prima secunda, iar spre final toti copiii au fost pictati pe fata in functie de personajele sau animalutele lor preferate.

Am incercat sa le si destindem putin papilele gustative si am mers sa servim masa impreuna la restaurant. La People Gourmet ne-am bucurat impreuna de o masa delicioasa, dar am incercat si sa ii implicam si educam in ceea ce priveste importanta unei mese sanatoase dar si a modului in care ne comportam la masa.

Ziua a continuat, desigur, tot cu distractie. De data aceasta am fost sa ne consumam energia, dar si sa invatam lucruri si jocuri noi, la Exploratoriu, un loc de joaca si un muzeu interactiv dedicat copiiilor mici si mari.
Fiindca toata distractia asta le-a mai consumat energie, inainte de plecare au avut parte de o surpriza dulce de la Donoteria Cluj.

La fel ca ei, si noi, ne-am dorit ca ziua sa nu se mai termine. “Barbosii”, asa cum ne numesc ei, ramanem in continuare alaturi de ei online, pana la urmatoarea campanie dedicata lor.

Magicianul Cristian Gună: A fost o experiență minunată și vă recomand tuturor care puteți face un gest cât de mic pentru cei mai puțin “norocoși”, să îl faceți fără a sta pe gânduri.

Minnie: Am avut parte de o zi de poveste alături de copiii de la Măguaja, unde împreună cu magicianul Cristian Gună am oferit și am primit-înzecit-voie bună, râsete și multă căldură. Spectacolul s-a transformat intr-o amintire unică când prichindeii s-au alăturat plini de entuziasm momentului , oferindu-i un mare plus de magie. Atmosfera a fost cea a unei familii mari si colorate, iar jocurile au fost la ele acasã.

Follow

About the Author

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook, Blog

Leave a Comment:

Leave a Comment: