Copacel & Zana Florilor – Ana, La Multi Ani!

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Oct 26

Salutări calde dragilor,

Ne-am întors cu lectură colorată pentru voi.  Vrem să vă spunem că a fost o deosebită plăcere pentru noi să colorăm ziua în care Ana a împlinit 4 anișori. Pe această cale îi urăm încă o dată La Mulți Ani fericiți și plini de culoare și zâmbet.

Mulțumim Clovnului Copăcel și Zânei Florilor pentru petrecerea plină de energie și distracție oferită fetiței mele Ana la petrecerea ei de 4 ani. Vă dorim distracție plăcuta în continuare și să ne revedem cu drag! – Mama Anei!

Petreceri_animatori_copii_cluj_clovni_copacel_printese_zana_distractie_animatie (1)

Distracție la Maxim alături de Copăcel și Zâna Florilor

 

Zâna Florilor și Clovnul Copăcel au mers să coloreze petrecerea. Copăcel s-a jucat cu copilașii, au făcut împreună baloane modelate, au alergat, s-au dat pe topogan, iar Zâna florilor le-a spus copiilor povești și i-a pictat pe față (aici un articol interesant despre pictura pe față).

Apropo! Știați că Clovnul copăcel jonglează?

Apropo! Clovnul Copăcel jonglează, știați?

Dragii noștri petrecerile sunt reușite acolo unde zâmbetul rămâne pe buzele invitaților mult după petrecere. La fiecare petrecere asta facem noi, împărțim bucurie și ne place să facem oamenii să zâmbească.

Vă invităm și pe pagina noastră de facebook pentru a fi la curent cu toate activitățile noastre iar pentru orice idee colorată nu uitați să ne contactați!

Vă dorim o zi colorată și mult, mult zâmbet!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: