Am colorat Jaxx Rock Battle

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

May 26

Echipa Fantasmagia a colorat Jaxx Rock Battle!

Suntem încântați să colorăm evenimentele și să #ImpartimBucurie.

cort cu baloane colorateLa cortul Fantasmagia personajele s-au jucat cu copiii, au împărțit bucurie, baloane cu heliu, baloane modelate și au pictat pe față. 🙂 În ritmul sunetelor de chitară toți copiii s-au bucurat foarte mult să ne vadă prezenți acolo. 🙂 Și noi ne-am bucurat să fim acolo. Parcul cetățuie a prins culoare imadiat ce a început petrecerea în aer liber. 🙂

clovnul cerculet

Clovnul Cerculeț care a fost prezent acolo toate cele trei zile a fost mai mult decât încântat să se joace cu copiii care se minunau de multitudinea de culori de pe costumul său. Să știți că nimic nu se poate face fără distracție, iar echipa Fantasmagia este mereu gata să împartă bucurie. 

Minnie mouse

Clovnița Lia ne spune:

Fratele meu, Cerculeț, mă aștepta împreună cu Minnie în parcul Cetățuia, la Jaxx, în cortul colorat de baloane și de fețe pictate. A fost un weekend atât de plin, încât am avut experiențe să compun o poezie. Uite!

Noi la Jaxx am rock- colindat
În cort copiii i-am pictat
Și baloane-am înnodat.

Am dezrătăcit fetițe
Și înapoiat căciulițe!

Săbii spadă și inimi de foc
Toți copiii au fost în joc.
Personaje și culori

Toate vii, pe fețele lor.

 

Minnie, Cerculeț și Lia
Au fost prezenți la distracția
Marca Fantasmagia!

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm impreună!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: