Close-up magic la botez :-)

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Aug 24

Salutare. Ce mai faceți? Sper că sunteți foarte bine și că zâmbiți. Eu vreau să va spun ce am făcut în ultimul timp și pe unde am mai fost.

Ultimul eveniment la care am participat, a fost chiar în Cluj-Napoca, la Vila Tușa și a fost botezul unei fetițe care și-a început primul an din viată în “acorduri de magie”. Bine, ea nu cred că a realizat exact ceea ce s-a întâmplat, dar invitații cu siguranță nu vor uită acest botez.

“Close-up magic” este ceea ce am putut eu oferi acestui eveniment, pentru a aduce un semn de întrebare în mintea fiecăruia și un zâmbet larg pe fete. Dacă nu știți ce este “Close-up magic”, va explic în câteva cuvinte: este magia care se petrece în mâinile spectatorului, la masa lui, simțind chiar el și trăind pe pielea lui sentimentele și senzațiile oferite de magie, mai exact, magicianul trece pe la mesele tuturor invitaților și le livreza un strop de magie.

La eveniment au fost prezente aproximativ 100 de persoane cu ajutorul cărora am experimentat diverse lucruri ieșite din comun, ne-am distrat, iar din ce am auzit,mulți din cei prezenți au vorbit despre “micile miracole” și după ce eu am părăsit evenimentul.
Din punctul meu de vedere, “Close-up magic” sau “Magia de aproape” este alegerea ideală pentru a-ți uimi invitații, deoarece magicianul intră în contact direct cu fiecare spectator în parte, care, la rândul sau, trăiește o experiență unică, totul întâmplându-se chiar în mâinile lui.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: