Fantasmagia dă culoare nunții tale!


Nunta este unul din cele mai importante momente din viața tă, fă-l memorabil!

Artiști desăvârșiți, artiști compleți.

"Am colaborat cu oamenii de la Fantasmagia pentru nunta noastră. Am apelat la ei pentru primirea invitațiilor cu ajutorul lui Mimo Poetul, spectacol de magie de scenă cu Magicianul Cristian Gună și kids corner.

Prietenii noștrii și acum, la 2 ani de la nuntă, încă discută și ne spun că a fost cea mai tare petrecere de nuntă la care au participat. Un moment memorabil!

Ioana și Cristian 
Nunta, 2014
*
*
*
 / 
 / 

Transformă petrecerea de nuntă în nunta pe care nu o va uita nimeni!

0745 255 066

Primirea invitaților este primul contact pe care îl au invitații cu minunatul eveniment din care urmează să facă parte. Oamenii pe piciorange, mimii, persoanejele de poveste sunt cele care îi pot intruduce extrem de ușor în lumea magică pe care nunta voastră o va deschide.

Spectacolele de scenă sunt spectacole care se adresează tuturor invitațiilor, sunt spectacolele generale. Noi, cei de la Fantasmagia, am învățat că un spectacol de succes, înseamnă un spectacol interactiv, care să-i includă și pe spectatori. Având în vedere că eroii principali ai evenimentului sunteți voi, mirii, fiecare spectacol de scenă este gândit astfel încât să vă aibă în prim plan, dar, totodată nici invitații să nu fie neglijați.

Atenția la detalii este extrem de importantă și ea face diferența între un eveniment reușit și unul MAGIC. Aceste este și motivul pentru care vă recomandăm cu căldură momentul artistic de Close-up. Acest număr artistic este un numă de care se bucură 4-5 oameni, motiv pentru care este un număr artistic personal, îndreptat spre invitat.