Cel mai MARE suporter Telekom e de la Fantasmagia

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Jun 15

Fantasmagia a fost din nou la înălțime la meciul amical România-Chille!

Într-o zi în care nimeni nu crede că e cu noroc, noi am avut curajul să ne ridicăm la nivelul zâmbetelor și a atmosferei din jurul arenei de la Cluj.

Omul pe picioroange de la Fantasmagia, cel mai înalt suporter din România, a fost acolo alături de Telekom și au susținut Echipa Națională!

Oricât de mult aș încerca, din spusele omului pe picioroange atmosfera a fost de nedescris în cuvinte. Oamenii a fost mai mult decât încântați să facă selfie-uri la înălțime cu cel mai mare suporter al naționalei. 🙂

Muzica a fost și ea acolo și toată lumea era cuprinsă de un val de zâmbet și voie bună, pentru că acolo unde merge Fantasmagia bucuria se colorează! 🙂

„Hai România!” acestea au fost cuvintelele care au acoperit orice sunet la Cluj. Iar omul nostru înalt a zis că la meciul cu Chille nu trebuie să stăm „chill” iar Echipa Națională l-a auzit și nu a stat! :))

Fiți alături de noi și în următoarele aventuri ale Fantasmagiei! Ne-ați dat Like pe Facebook, nu-i așa?

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: