Ce inseamna ”A fi pirat”?

By Clovnul Copăcel | Petreceri

Mar 10

Salutări dragi prieteni, vreau să vă împărtășesc sentimente din ultima mea experiență.
Știți voi oare ce înseamnă meseria de pirat? Cum este plătită și prin câte aventuri trecem noi pirații în fiecare zi pentru a dobândi măcar un galben din comorile ascunse pe fundul apelor? Nu cred că sunteți la curent cu aceste detalii, și de aceea am să vă spun eu.

- Uite domnule pirat, am găsit comoara, comoara râde la mine! :D  - Și la mine o să râdă, deci și o să fiu căpitan!

Uite domnule pirat, am găsit comoara, comoara râde la mine! 😀
– Și la mine o să râdă, deci și o să fiu căpitan!

A fi pirat – nu știu cine a spus că noi pirații nu avem suflet și suntem mereu puși fapte rele, pentru că nu este chiar așa. Mie îmi plac animalele de pluș și ador petrecerile. Chiar recent am fost la petrecerea lui Rareș și Dragoș, să știți că sunt doi copii minunați, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu puși pe glume. Sunt copiii care nu vor sta niciodată pe loc și vor încerca mereu ceva nou. mi-am dat seama de asta pentru că la fiecare cinci minute ei căutau o nouă sabie din baloane modelate. A fi pirat înseamnă să călătorești foarte mult în căutarea zâmbetelor, pentru că fiecare zmbet este de fapt cea mai mare comoară. A fi pirat înseamnă să tinzi mereu pentru a fi căpitanul corabiei, să privești oportunitățile chiar dacă în fața ta este ceață pe mare. Înseamnă să știi unde să-ți lași corabia și pentru cât timp. Meseria de pirat este plătită pe măsura comorilor găsite. Deci, multe comori = multe zâmbete = succes.

Cine nu zâmbește nu va găsi comoara! :)

Cine nu zâmbește nu va găsi comoara! 🙂

Vă invit să priviți ultima mea călătorie în galeria foto, să plutiți pe pagina noastră de facebookfind-us-norisor-e1424245900295 și până la noi călătorii nu uitați:

„Aventurile se află mereu cu noi, tot ceea ce avem de făcut este să scoatem binoclul și să vedem cât de departe putem ajunge.”

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: