Carnavalul copiilor ediţia a IV-a la Promenada Mall, Târgu Mureş

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

May 30

Fantasmagia a împărțit bucurie la carnavalul copiilor ediția a IV-a la Promenada Mall din Târgu Mureș!

Promenada_mall_Fantasmagia_impartim_bucurie_animatori_pentru_petreceri_cluj_1

Clovnul Copăcel de la Fantasmagia a fost cel mai colorat MC pe care l-a văzut Promenada. 🙂 

O mulțime de copii însoțiți de părinți și bunici s-au bucurat de spectacolul colorat pe care clovnul Copăcel l-a dus la Târgu Mureș.

Promenada_mall_Fantasmagia_impartim_bucurie_animatori_pentru_petreceri_cluj_2

Minnie Mouse a ajutat foarte mult la colorat. Ea i-a pictat pe copii pe față. Cei mici au fost foarte încântați de faptul că au reușit să intre în pielea personajului preferat din povești sau desene animate. Și părinții au fost încântați să afle că toate culorile pe care noi le folosim pentru pictura pe față sunt pe bază de apă, iar cu două șervețele umede personajul rămâne doar în fotografii până la următoarea pictură pe față.

Cei care își așteptau rândul la pictură pe față nu s-au plictisit, pentru că au avut multe creioane colorate și multe foi de colorat. 🙂

Promenada_mall_Fantasmagia_impartim_bucurie_animatori_pentru_petreceri_cluj_3

Magicianul Cristian Gună de la Fantasmagia a fost și el foarte încântat să urce pe scena de la Promenada. Iată ce ne spune magicianul:

La Promenada Mall din Târgu Mureș m-am simțit grozav. Au fost foarte mulți copii dornici sa participe la momentele magice. Ne-am distrat foarte bine, am râs, am făcut mici miracole împreună și s-a creat o atmosferă care a fost pe placul tututor celor prezenți în mall, fie copii, fie adulți. Abia aștept să revin cu orice ocazie pentru că a fost într-adevăr MAGIC!

Promenada_mall_Fantasmagia_impartim_bucurie_animatori_pentru_petreceri_cluj_4

Ce spune Copăcel?!  Hai să vă spun!

Sunt extrem de încântat că am prezentat acest minunat și colorat eveniment la Promenada Mall. 🙂 O voi face cu mare drag de fiecare dată la fiecare ediție a Carnavalului copiilor. 🙂 Mulți copii, multă emoție, mult zâmbet și o tonă de distracție. 🙂

Dragi prieteni ne vedem la următoarea ediție!

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm împreună!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: