Carnaval Venetian la CRUSH Wine bar cu Fantasmagia

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 08

In weekend oamenii pe picioroange de la Fantasmagia au fost la carnaval, nu la Veneția, la Cluj, La CRUSH.

În Veneția, cuvântul „Carnaval” este cel mai des întâlnit în această perioadă. În luna februarie pe insula italiană spectacolele și atmosfera de carnaval sunt prezente în orice zâmbet. Singura condiție pentru a face parte din această experiență este masca.

Prietenii noștri de la CRUSH ne-au spus că în urmă cu mult timp, măștile erau folosite de persoane care soseau incognito la Veneția, pentru a petrece fără a fi recunoscute tocmai de aceea s-au gândit să recreeze atmosfera de carnaval. Așa am ajuns și noi acolo, pentru că oamenii pe picioroange sunt personaje reprezentative carnavalului. 

Zâmbete, vin bun, atmosfera, oamenii pe picioroange și muzica bună au creat o experiență deosebită tuturor oaspeților la carnaval.

Ce ne spun oamenii pe picioroange:

De sus se vede altfel, de sus vezi un carnaval în plină floare. Vezi oameni care se bucură cu zâmbet de un pahar de vin, vezi oameni care dansează, oameni care vorbesc între ei, cu toții au două lucruri în comun: Masca și sentimentul de bal, de carnaval.

A fost o plăcere pentru noi să colorăm acest carnaval și o vom face cu drag de fiecare dată când prietenii noștri de la CRUSH vor face un carnaval sau o altă petrecere ieșită din comun.

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: