București ai fost magic. Experiența LollyBoom București 2017 a fost magică!

By Magicianul Cristian Gună | Evenimente :) serioase

Nov 01
LollyBoom Bucuresti 2017

Salut. Ce faceți? Voiam să vă întreb ceva: Ați fost la LollyBoom ediția București?

Dacă da, felicitări! Ați fost parte din una dintre cele mai frumoase activități dedicate întregii familii. Dacă nu, vă povestesc cam ce s-a întâmplat și ce am făcut eu acolo.

În perioada 20-22 octombrie a avut loc la București, în parcul Izvor, cel mai mare festival dedicat familiei, din România, LollyBoom. Dacă aveți experiența edițiilor anterioare LollyBoom din Cluj-Napoca și Brașov, știți deja că în acest minunat festival lumea de basm este la ea acasă, personajele preferate ale copilăriei sunt peste tot, iar toți părinții și bunicii redevin copii. Bine înțeles spectacolele și atelierele de creație au fost nelipsite, tot felul de jocuri și activități au făcut deliciul copiilor și al părinților, iar balonul cu aer cald cu care te puteai ridica spre înaltul cerului pentru o panoramă incredibilă deasupra Bucureștiului, a fost și el unul din punctele de atracție ale festivalului.

Știți deja foarte bine că eu sunt nelipsit de la LollyBoom, indiferent de orașul în care acesta se ține, eu sunt prezent pentru a mă întâlni cu copiii și pentru a face o mulțime de numere de magie împreună.

LollyBoom Bucuresti 2017

Am fost prezent în toate cele 3 zile ale festivalului, adunând la scenă mare copii de toate vârstele cu care am râs, ne-am distrat și am izbutit împreună mici miracole care i-au lăsat pe toți cu gură căscata.

Vă mulțumesc tuturor celor prezenți în parcul Izvor, sper să ne revedem și la anul, iar dacă nu ați ajuns până acum la nici o ediție LollyBoom, fiți cu ochii pe noi pentru a vedea unde va avea loc următoarea ediție.

Follow

About the Author

Este un magician versatil și plin de umor. Actele lui artistice sunt 100% interactive, motiv pentru care publicul nu doar că se va bucura de arta magiei, dar va pleca binedispus și cu un mare, mare semn de întrebare.

Leave a Comment:

Leave a Comment: