Buburuza și Motanul Negru din Miraculos au fost #LaMesteceni

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 14

Prietenii mei din Miraculos: Buburuza și Motanul Negru, au fost duminică, 12 martie 2017, la pensiunea La Mesteceni și s-au jucat cu o gașcă minunată de copilași.

Buburuza a fost așa încântată de întâlnirea cu voi, că mi-a trimis câteva gânduri pe care voi să le citiți 🙂

Duminica ne-am bucurat de compania lor, cei mereu simpatici si frumosi, de data aceasta in numar de 20. Personal, am retrait sentimentul unei “seri distractive”. Am fost absorbiti, la unison, de jocuri si competitii, unde veselia si energia lor a fost delicioasa. Impreuna am cantat, am dansat si am ras cu pofta- 22 de copii fericiti.

Un moment dragalas a fost cand un baietel mi-a cerut sa-l pictez ca “Motanul Incaltat”…incaltat. Am dezbatut ce am dezbatut si dupa ce am picat de comun acord ca cizmulitele motanului nu vor arata prea bine pe fata, lui i-a venit cea mai amuzanta si neasteptata idee: sa-i pictez cizmulitele peste papuceii lui. Ce mi-as fi dorit sa pot sa o fac!

Nu uitați, în fiecare duminică petrecem timp de calitate în familie #LaMesteceni 🙂

Pensiunea La Mesteceni vă invită să petreceți duminici de neuitat alături de cei dragi, într-un peisaj de poveste!
Cei mari se vor bucura de un răgaz de odihnă și relaxare și vor savura mâncăruri gustoase pregătite în bucătăria noastră iar cei mici se vor distra pe cinste! Pentru detalii și rezervări, contactează-ne: 0754 041 508 și info@lamesteceni.ro

Noi, animatorii de la Fantasmagia, vă garantăm voia bună în rândul copiilor! Avem o pregătire profesională specială în lucrul cu copiii, suntem mereu puși pe șotii și glume, aducem în fiecare întâlnire o experiență educativă și creativă pentru micuți.

Dumincă ne vedem La Mesteceni, începând cu ora 12:00!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: